Zelf een opbergplek maken voor je sieraden

Zelf een opbergplek maken voor je sieraden

Een wirwar van in elkaar verstrikte kettingen is onpraktisch en onoverzichtelijk. En eindeloos zoeken naar die tweede oorbel is heel irritant. Dat moet beter kunnen!

Om je sieraden mooi en in goede staat te houden, is een passende opbergplek heel belangrijk. Een ander voordeel is dat je in één oogopslag kunt zien wat je hebt. En dat hoeft niet veel te kosten, met wat simpele middelen kun je heel makkelijk een mooie opbergplek creëren. Dan heeft alles zijn eigen plekje en kun je direct pakken wat je nodig hebt.

Wij hebben alvast drie creaties voor je gevonden!

Een hanger voor je kettingen

Benodigdheden:

  • Een houten kleerhanger
  • Haakjes
  • Een schroevendraaier

Deze is supersimpel! Maak op gelijkmatige afstand van elkaar gaatjes in de onderkant van de hanger en draai de metalen haakjes erin. Om het helemaal af te maken kun je de hanger schilderen.

www.pinterest.com

Kwestie van ophangen en tada! Zo geniet je zelfs van je kettingen als je ze niet draagt.

Ingelijste oorbellen

forcreativejuice.com

Benodigdheden:

  • Een mooi fotolijstje
  • Repen kant
  • Lijm of een spijkerpistool

Je hebt een leeg fotolijstje of een spiegellijst nodig. Deze mag over-the-top, kleurrijk of shabby chic zijn, net wat je mooi vindt en in je interieur past.

Span de repen kant achter de lijst en zet ze aan de achterkant vast met het spijkerpistool of met lijm. Klaar is Kees!

Je kunt je oorbellen door het kant steken en het lijstje in je slaap- of badkamer hangen. Ook nog eens leuk om naar te kijken!

Fles je armbanden

www.pinterest.com

Dit fiks je in een handomdraail!

Lege bier- of wijnflessen vormen de perfecte opbergplek voor je collectie armbanden. Zet de flessen op je kaptafel of in een baklijst of kistje en schuif je armbanden om de flessenhalzen. Zo zijn ze netjes geordend en klaar voor gebruik. Daar mag je op proosten!

Hoe bewaar jij je sieraden?
We horen graag wat jij hebt verzonnen voor je accessoires!

Geef een reactie