Tover je badkamer om tot een spa!

Tover je badkamer om tot een spa!

Heb je de tijd en het geld niet om elke dag naar een spa te gaan?! Grapje, dat heeft niemand natuurlijk.

Maar we kunnen je wel helpen om je eigen badkamer om te toveren tot een weldadige oase van rust. Dat is een perfecte manier om lange, donkere novemberavonden het hoofd te bieden en lichaam en geest te verkwikken.

Snel aan de slag dus met onze tips!

Ruim op

Voor de minimalistische sfeer van een spa zul je je badkamer moeten opruimen. Een opgeruimde badkamer biedt ruimte om te ontspannen en je geest leeg te maken.

Gooi producten over datum weg en berg overtollige flessen en handdoeken op in een kast.

Deel alles goed in

Je kunt natuurlijk niet alles in kasten stoppen! Dus voor wat in het zicht moet blijven kies je oplossingen die bij een spa passen.

Ga voor mooie, simpele opbergopties, zoals glazen potjes met watjes, manden voor je handdoeken en een plateau of blad voor je lotions. Zo zien die essentiële items er heel speciaal uit.

Rustige kleuren

Het gebruik van rustige kleuren zorgt voor een kalme sfeer in de badkamer. Blijf weg van felle kleuren en patronen: die zijn veel te druk en maken je onrustig.

Een ontspannen sfeer bereik je met lentegroen, warme aardetinten of kalm lila.

Begin de dag met een massage

Geniet van een minimassage onder de douche! Met de juiste douchekop wordt je dagelijkse douchebeurt een luxe beleving.

Er zijn allerlei mogelijkheden, van een lichte massagestraal tot een stevige hoofdmassage. Kies de optie die bij jou past.

De kracht van groen

Planten hebben een kalmerend effect op ons. Voor een rustgevende sfeer is het dus belangrijk om ook planten in je badkamer te zetten.

Een weelderige groene plant op een plank met spiegel geeft direct de juiste vibe.

Heilzame geuren

Geur kan van grote invloed zijn op lichaam en geest. Aroma’s als lavendel en eucalyptus kunnen voor rust en ontspanning zorgen in de badkamer.

Kies zepen, lotions en geurkaarsen op basis van etherische oliën voor een heerlijke, kalmerende geur in je thuisspa.

Luxe handdoeken

Met een donzige badjas en dikke, zachte handdoeken voel ik me altijd direct helemaal zen. Een goed idee dus om die ook in je eigen badkamer te introduceren.

Voor het gevoel van een echte spa ga je voor wit!

En, helemaal relaxed? Tijd voor een heerlijk lang bad in je nieuwe oase. Wat heb jij gedaan om je badkamer te veranderen in een spa?

Geef een reactie