De vijf mooiste opbergitems

De vijf mooiste opbergitems

Nu de herfst langzaam maar zeker aanbreekt, krijg ik een soort nesteldrang. Alles wat bij de warme zomermaanden hoort, wordt gesorteerd, opgeruimd en ingepakt.

Vakantiekleding gaat achter in de kast, zomerspeelgoed verdwijnt in de hoogste opbergdozen of gaat naar mijn opslagruimte, en luchtig beddengoed maakt plaats voor zachte spreien en warm flanel.

Dit opruimritueel is niet altijd even leuk. Gelukkig zijn er leuke opbergitems verkrijgbaar, waarmee het opbergen en organiseren van je spullen een stuk leuker wordt.

1. Draadmanden van Ferm Living

Ferm-Living-Wire-Baskets
www.wohnidee.wunderweib.de

Ik ben dol op producten met een dubbele functie. De draadmanden in drie verschillende formaten van het Deense merk Ferm Living lenen zich perfect voor plaids, speelgoed en magazines. In combinatie met hun eiken blad doen de opvallende grafische vormen ook dienst als bijzettafel.

2. Opbergkoffers van Idyll Home

Idyll-Home-Storage-Trunks
www.notonthehighstreet.com

Deze prachtige metalen koffers zijn verkrijgbaar in mooie pastelkleurtjes met koperen accenten. Bewaar er je papieren, herinneringen of kantoorspullen in – ze zijn te mooi om ze niet elke dag te gebruiken.

3. Geweven manden van Anthropologie

Anthropologie-Woven-Wedge-Baskets
www.anthropologie.com

Hoe mooi zijn deze handgeweven manden? Ze zijn licht genoeg om als opbergplek te dienen voor spullen waar je makkelijk bij moet kunnen, zoals mutsen, sjaals en schoenen. En mooi genoeg om ze boven op een kast in het zicht te zetten.

4. De KNAGGLIG-dozen van IKEA

IKEA-KNAGGLIG-Boxes
www.ikea.com

IKEA is ongeëvenaard qua stijl, prijs en functionaliteit. Deze betaalbare en stoere versie van het trendy vintage krat leent zich perfect voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

5. Glazen doosjes van West Elm

West-Elm-Glass-Shadow-Boxes
www.ingridesignblog.com

Zelfs de mooiste dingen ogen rommelig als je ze niet netjes opbergt. Deze vintageachtige glazen doosjes laten je sieraden prachtig tot hun recht komen en staan mooi op elke tafel.

Wat zijn jouw opberggeheimen? Deel ze met ons!

Geef een reactie