Thuiswerken wordt steeds populairder

Thuiswerken wordt steeds populairder

Het nieuwe jaar is weer begonnen! Dat betekent dat we met z’n allen allerlei nieuwjaarsvoornemens hebben gemaakt in een poging om af te vallen, meer te reizen of nu eindelijk eens echt te gaan sporten.

Maar de beste voornemens zijn zakelijk of financieel van aard – vooral wanneer je een eigen bedrijf hebt.

Heb ik die bedrijfsruimte echt nodig?

Als je freelancer, zzp’er of eigenaar van een klein bedrijf bent, dan is de bedrijfsruimte een van de eerste zaken waar je op kunt besparen.

Tegenwoordig is het steeds makkelijker om lekker vanuit je eigen huis te werken.

Als de huur van je bedrijfspand een aanzienlijk gat slaat in je financiën, dan is het misschien tijd om te overwegen om je bedrijf vanuit huis te runnen.

Daarbij maakt het niet uit of je een eigen huis hebt of dat je huurt (hoewel je in het laatste geval vaak toestemming moet vragen voordat je aanpassingen mag doen): in beide gevallen heb je de mogelijkheid om je woning én bedrijfsruimte om te toveren tot één groot geheel.

In deze supersnelle, enorm digitale wereld is communicatie nog nooit zo makkelijk geweest.

En dankzij de opkomst van mobiele apparatuur shoppen, socializen en werken mensen steeds vaker online. Dat betekent dat een dure bedrijfsruimte buitenshuis vaak niet meer nodig is.

De voordelen van thuiswerken

Als thuiswerker kun je je woon- en werkkosten combineren.

Je kunt dat extra half uurtje blijven liggen, tijdens de lunch een aflevering van Friends kijken en je staat nooit meer in de file.

Natuurlijk richt je je thuiskantoor optimaal in: het moet veilig en comfortabel zijn en niet te veel afleiding bieden.

De wereld verandert en is in zakelijk opzicht flexibeler dan ooit. Dus woon je in Amsterdam en ben je je huidige werksituatie zat, sluit je dan aan bij het groeiende leger thuiswerkers.

En heb je tijdens het opzetten van je nieuwe thuiskantoor opslagruimte nodig, dan kun je altijd contact opnemen met Shurgard!

Geef een reactie