Pimp je feest voor oudejaar!

Pimp je feest voor oudejaar!

Of je nu naar een chic restaurant gaat of de avond thuis doorbrengt met vrienden: oudejaarsavond is dé feestavond bij uitstek!

Moeten je kinderen vroeg naar bed of geef je liever geen fortuin uit in te dure restaurants of bars? Met een beetje planning maak je er de beste oudejaarsavond ooit van.

Wij hebben een paar suggesties voor een geslaagd feestje thuis:

1. Ga stijlvol gekleed

Of je nu thuis blijft of de deur uitgaat: het is de feestelijkste avond van het jaar, dus zorg dat je er fantastisch uitziet!

Draag je meest glamorous jurk of koop iets nieuws voor jezelf (we grijpen elke reden aan om te shoppen!).

2. Delegeer en relax

Als gastvrouw wil je dat alles perfect is, maar het is ook belangrijk dat je het zelf naar je zin hebt en niet de hele avond in de keuken staat.

Dus verdeel de taken en vraag je vrienden om de hapjes of het dessert te bereiden. Zo heb jij de kans om met je gasten te praten zonder in de stress te schieten.

3. Maak een playlist

Sla Wham! en Mariah Carey dit jaar gerust over en maak een hippe playlist die al je gasten kunnen waarderen.

Oké, een paar klassiekers kan best, maar overdrijf niet. Zorg voor een lijst met dansbare platen om na het eten alle voetjes op de vloer te krijgen!

4. Bar op wielen

bar-cart-overall-550x825
www.roomed.nl

Als de klok 12 uur slaat, is het tijd om te toosten op het nieuwe jaar.

Maak een bar in je woonkamer en zet er ook een aantal mooie glazen en prachtige wijnkoelers op. Wij vinden dit hele concept sowieso prachtig, en het voorkomt dat jij de hele avond drankjes staat in te schenken.

5. Smile!

Een fotohokje is altijd leuk! Je maakt er makkelijk een in een hoekje van je woonkamer. Leg er wat accessoires, hoeden en verkleedkleren neer en laat de rest maar aan je gasten over.

Het is een leuke manier om iedereen in beweging te krijgen én je houdt er hilarische herinneringen aan over.

shutterstock_363104864

Niet genoeg ruimte voor een fotohokje? Je kunt altijd voor een korte tijd een opslagruimte huren voor een deel van je meubels.

6. Ssst!

Onze laatste tip: doe iets geks en onverwachts!

Er zit vast wel een muzikaal of creatief talent onder je vrienden. Vraag hem of haar om een korte act of een spel voor te bereiden, en vertel niets tegen de anderen.

Haal de Wii tevoorschijn, organiseer een wedstrijd of nodig een verrassingsgast uit. Verrassingen, in welke vorm dan ook, doen het altijd goed op een feestje!

Houd deze suggesties in gedachten, zorg voor toeters, sterretjes en confetti, en je oudejaarsfeest wordt een gegarandeerd succes!

Alvast een heel fijne Kerst en een gelukkig 2020!

Geef een reactie