Originele kerstbomen voor een kleine woning!

Originele kerstbomen voor een kleine woning!

Kerst is een tijd van gezelligheid en plezier! Houd je van kerst? Dan ben je meestal ook dol op de geur van kerstbomen.

Maar als je in de stad woont, heb je vaak niet genoeg ruimte voor een echte boom.

Geen punt, wij hebben het internet afgestruind voor mooie alternatieven die weinig plek innemen. Onze favoriet is de wandboom: heel eenvoudig te maken, je hebt er geen stapels kerstdecoraties voor nodig en ze verliezen geen naalden!

Houten wandbomen

Deze bomen zijn meestal verkrijgbaar in verschillende formaten en gemaakt van gevlamd of naturel hout. Je kunt ze helemaal naar eigen wens versieren.

 

Wandbomen gemaakt van takken

Minimalistischer dan dit wordt het niet: een paar dennentakken die samen een boom vormen. Wij vinden het vooral fijn dat het oogt en ruikt als een echte kerstboom.

Een boom van tape

Alles wat je nodig hebt voor deze boom is wat gekleurde tape. Je kunt verschillende kleuren en designs kiezen en deze in laagjes aanbrengen in de vorm van een kerstboom.

Er hoeven geen ballen in en platter dan dit wordt het niet! Dit exemplaar is gemaakt van washitape, gekleurde Japanse tape die wordt gebruikt om cadeautjes te versieren.

Muurstickers zijn ideaal om je huis in kerstsfeer te brengen en je muren te versieren!

www.pinterest.com

Heb je geen creatieve geest of vaste hand, dan kun je altijd kiezen voor een sjabloon of een set. Stickers lenen zich perfect voor een kleine ruimte en vormen een opvallende eyecatcher.

Wandbomen voor boekenwurmen

Het is misschien niet het eerste wat bij je opkomt, maar wist je dat je ook een wandboom kunt maken van je boekenplanken? Als je ze toch hebt, kun je ze net zo goed gebruiken!

www.pinterest.com

Een wandboom van kerstlichtjes

Een supersimpel idee, en de kerstlichtjes zorgen voor instant sfeer! Hang de lichtjes op in een boomvormig zigzagpatroon, voeg wat versiersels toe en top af met een ster.

Er zijn zo veel verschillende manieren om je eigen kerstboom te maken. Je kunt ook een boom creëren van dingen die je in huis vindt, zoals ansichtkaarten of foto’s.

Laat je verbeelding de vrije loop!

Geef een reactie