Opslag tijdens het verhuizen of inrichten van je werkruimte

Opslag tijdens het verhuizen of inrichten van je werkruimte

Mensen verhuizen hun bedrijf om allerlei redenen: een lagere huur, een betere locatie, verandering van omgeving, een bedrijfscultuur die beter past en ga zo maar door.

Door met je bedrijf te verhuizen kun je als het ware een nieuwe start maken en met een frisse blik naar je bedrijfsvoering tot nu toe kijken. Maar we weten allemaal dat een verhuizing een van de stressvolste gebeurtenissen in het leven is.

Een opslagruimte kan uitkomst bieden tijdens het verhuizen of inrichten van je werkruimte en ervoor zorgen dat alles net iets efficiënter en minder stressvol verloopt. En wel om de volgende redenen …

Je bespaart geld

Veel bedrijven, groot en klein, werden met extra kosten geconfronteerd doordat er zich problemen voordeden tijdens een verhuizing.

Als de werkzaamheden vertraging oplopen en jij in onzekerheid verkeert omdat je geen plek hebt waar je je spullen veilig op kunt slaan, kan dat duur uitpakken.

Door je kantoormeubilair of archieven tijdens de verhuizing of het inrichten tijdelijk op te slaan in een opslagruimte bespaar je uiteindelijk geld.

Je voorkomt schade

Door alles op te slaan terwijl je wacht tot je nieuwe ruimte klaar is, voorkom je schade aan je meubilair, apparatuur en spullen.

Een opslagruimte is goed toegankelijk en maakt het mogelijk om alles netjes en op orde te houden (lees: vrij van stof en verfspetters). Ook je uitgebreide archief kun je er kwijt, in een veilige omgeving waar je altijd bij kunt wanneer nodig.

Het is efficiënter

Door een opslagruimte op te nemen in je verhuisplan kun je het hele proces een stuk systematischer aanpakken, doordat je niet alles in één keer van A naar B hoeft te verhuizen.

Nu je de mogelijkheid hebt om een deel van je inventaris ergens anders onder te brengen, kun je het opdelen in behapbare stukken.

Dat werkt veel efficiënter: je kunt de tijd ervoor nemen en grondig te werk gaan, wat leidt tot een soepele en geslaagde verhuizing.

Dus staat je bedrijf voor een verhuizing of renovatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

En kun je wel wat tips gebruiken?
Met onze verhuischecklist loopt alles op rolletjes!

Geef een reactie