Onze 10 favoriete IKEA-opbergsystemen

Onze 10 favoriete IKEA-opbergsystemen

IKEA staat bekend om zijn mooie, minimalistische en betaalbare meubels en accessoires.
Ben jij ook op zoek naar betaalbare opbergers voor weinig? Wij zetten onze 10 favoriete IKEA-opbergsystemen voor je op een rijtje.

1. Het ELVARLI-systeem

De ELVARLI-kledingkastenlijn is ideaal voor kleine of onhandig gevormde slaapkamers.

Het flexibele systeem biedt de mogelijkheid om hangruimte, lades en planken te combineren tot een kast die voldoet aan al jouw wensen. Een resultaat op maat dat er ook nog eens fantastisch uitziet.

2. Vakkenkast KALLAX

De KALLAX is bijzonder populair! Het is een veelzijdig meubel dat overal op zijn plek is: van kantoor tot kinderkamer of woonkamer. Hij ziet er prachtig uit en biedt volop opbergruimte.

Gebruik bakken om er papieren en speelgoed in op te bergen of zet boeken en mooie spullen in het zicht.

3. Het VARIERA / UTRUSTA-afvalscheidingssysteem voor in de kast

Ook afvalbakken kunnen er stijlvol uitzien! Gebruik bakken van verschillende formaten om je eigen scheidingssysteem te organiseren in een lade. Deze afvalbakken houden alles schoon en droog, en je kiept het buiten zo in de juiste kliko.

4. Klaptafel IVAR

De IVAR leent zich perfect voor zelfs de kleinste hoekjes! Dit slimme, compacte product biedt volop ruimte voor al je keukenspullen op het moment dat je ze niet nodig hebt. Klap het blad dicht en de tafel is klaar voor gebruik.

Verkrijgbaar in grenen, maar je kunt ‘m natuurlijk altijd zelf een kleurtje geven!

5. Opbergbakken ANGELÄGEN

Met deze vrolijke opbergbakken houd je alles makkelijk netjes en opgeruimd.

De bakken zijn van polyester, dus slijtvast en wasbaar. Bovendien zie je dankzij het gaasvak aan de voorkant direct wat erin zit. Een mooie opbergoplossing waar je met plezier naar kijkt!

6. Multihanger HJÄLPA

Deze haken zijn een perfecte aanvulling van je kledingkast.

Ze bieden net wat extra opbergruimte waar je dat het meest nodig hebt. Gebruik ze om je tassen, sjaals, dassen of kettingen netjes en overzichtelijk op te bergen.

7. Hangmand OBSERVATÖR

Wij zijn fan van deze hangmand!

Je kunt ze onder een plank hangen voor wat extra opbergruimte. Of stapel ze simpelweg op elkaar voor hetzelfde effect. Stijlvol opbergen voor slechts enkele eurootjes!

8. KALLAX inzet met krijtbordoppervlak

Een goede opbergbak is altijd fijn, maar deze heeft nog een extra troef:

op het krijtbordoppervlak aan de voorkant kun je haken, clips en banden bevestigen zodat je er je foto’s, to-do-lijstjes en herinneringen op kwijt kunt. Dat is nog eens een slimme opberger!

9. Ladeverdeler BESTÅ

Ladeverdelers zijn de beste manier om een flinke chaos te veranderen in een opgeruimde, overzichtelijke lade. Verdeel de inhoud van de lade over de verschillende vakken, zodat je alles makkelijk kunt vinden.

10. Salontafel LIATORP

Dit item is stijlvol én functioneel:

de salontafel is niet alleen mooi om te zien, maar biedt ook nog eens extra opbergruimte. Hij staat leuk in de woonkamer en in de lade kun je tijdschriften, afstandsbedieningen en opladers kwijt.

Welke stijlvolle opbergers zijn er in jouw woonkamer te vinden? Deel je favoriete IKEA-ontwerpen hieronder.

Geef een reactie