Hoe je thuiskantoor inrichten tijdens de lockdown?

Hoe je thuiskantoor inrichten tijdens de lockdown?

Nu thuiswerken tijdelijk de norm geworden is, is het belangrijk om je werkplek precies zo te maken en in te richten als jij wilt!

De een heeft liever een aparte kamer met een groot bureau, de ander geeft de voorkeur aan een werkplek in de woonkamer. Of wat dacht je van een mobiele werkplek?

Hieronder zetten we een paar ideeën op een rijtje voor een stijlvolle en praktisch ingedeelde werkruimte.

Een apart thuiskantoor

HO-2
www.nyde.co.uk

Stap 1 is het vinden van de juiste plek in huis om te werken. Heb je nog een kamer over, dan zou je een apart kantoor kunnen maken.

Het grote voordeel hiervan is dat je minder afgeleid wordt, omdat je die stapel nog op te vouwen kleren gewoon niet ziet. Ook kom je minder snel in de verleiding om die voetbalwedstrijd aan te zetten.

Less is more. In principe heb je maar drie dingen nodig: een bureau, een stoel en een lamp. Deze zijn alle drie belangrijk. Doe dus geen concessies op het gebied van kwaliteit en ergonomie.

HO-1
www.interiornews.com

Een werkplek in de woonkamer

Je hebt natuurlijk niet per se een apart kantoor nodig, je kunt je bureau ook prima in de woonkamer of keuken zetten. Zorg dan alleen wel dat het bij je interieur past.

HO-5
www.westwing.com

In sommige bureaus kun je ook kabels, adapters en andere spullen kwijt die je liever niet ziet. Zo blijft je werkplek netjes en opgeruimd.HO-6
StudioDesk – www.bluelounge.com

Een klassieke schrijftafel neemt minder plek in dan een bureau. Na je werk hoef je je spullen of laptop niet op te ruimen, je doet gewoon je bureau dicht.

HO-3
Writing table – www.vtwonen.nl

HO-4
Writing table – www.ikea.com

Misschien is het ook handig om wat ruimte vrij te maken door een opslagruimte te huren bij Shurgard. Bij ons kan je online een opslagruimte reserveren. Je opslagruimte kan je in gebruik nemen zonder een bezoek aan onze shop.

Hoe heb jij je werkruimte georganiseerd? Ben je thuis productiever dan op kantoor? Deel je verhaal met ons.

Geef een reactie