Aftellen tot Black Friday!

Aftellen tot Black Friday!

Black Friday, de grootste shopdag in aanloop naar kerst, komt er weer aan! Wil je de beste aanbiedingen in handen krijgen? Zorg dan voor een goede voorbereiding!

Het verhaal achter Black Friday

Tegenwoordig is Black Friday de dag waarop het meest wordt uitgegeven in Groot-Brittannië, dit als kickstart voor de kerstinkopen.

Retailers geven flinke kortingen op van alles, van techproducten tot mode. In slechts een paar weken tijd verdienen ze een aanzienlijk deel van hun jaarlijkse omzet.

shutterstock_686677786

Black Friday is oorspronkelijk afkomstig uit de VS en heeft betrekking op de dag na Thanksgiving. De benaming werd gebruikt om de menigte en verkeersopstoppingen voor een winkelcentrum te beschrijven.

Aanvankelijk was de detailhandel terughoudend in het gebruik van de term, maar dat veranderde al snel toen ze hun omzet de lucht in zagen schieten.

Drie essentiële shoppingtips

Heb je je zinnen gezet op een bepaald artikel? Zorg dan dat je goed voorbereid bent!

  • Doe research: lees reviews en vergelijk prijzen om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. Als de strijd losbarst, zullen winkelmedewerkers geen tijd hebben om je vragen te beantwoorden.
  • Wees vroeg, want Black Friday zal ongetwijfeld druk en hectisch zijn. Iedereen wil die fantastische deals binnenslepen, dus sla zo snel mogelijk je slag!
  • Vermijd impulsaankopen. Heb je dit artikel echt nodig of laat je je alleen maar verblinden door de prijs? Als aanbiedingen te mooi lijken om waar te zijn, dan zijn ze dat vaak ook.

Waar moet je zijn op Black Friday?

Ben je op zoek naar techproducten, dan is dit het moment om je slag te slaan! Nu kun je tot wel 45% besparen op een nieuwe flatscreen, tablet, koptelefoon of Xbox.

shutterstock_215433205

Amazon is zeker een aanrader voor Black Friday. Ook winkels zoals de MediaMarkt, Expert, Coolblue, Bol.com en Wehkamp komen met verschillende aanbiedingen.

Voor speelgoed, gameconsoles en gadgets zijn Intertoys en Bart Smit eveneens de moeite waard.

Ben je op zoek naar kleding, cosmetica of beautyproducten? Ga dan op koopjesjacht bij Score, Asos, Coolcat, de Bijenkorf en vele meer.

Vergeet Cyber Monday niet

Misschien ben jij al aan het aftellen naar Black Friday, maar voor iedereen die liever online shopt is er altijd nog Cyber Monday!

Tijdens deze waanzinnige dagen kun je alvast kerstcadeautjes inslaan.

shutterstock_522050398

Maak van tevoren een lijst van alle cadeautjes die je de komende tijd aan je vrienden en familieleden (en jezelf!) zou willen geven en huur een opslagruimte om al je aankopen te verbergen.

Laat ons weten wat jouw plannen zijn!

Geef een reactie