5 geweldige verstopplekken voor kerstcadeautjes!

5 geweldige verstopplekken voor kerstcadeautjes!

Kerstcadeautjes zijn heel moeilijk te weerstaan! Sommige leden van het gezin – en dat zijn niet per se alleen de jongste – kunnen het echt niet laten.

Ze glippen de kast in om alvast even te kijken wat er op de grote dag voor hen onder de kerstboom ligt. Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om de cadeautjes buiten het bereik van deze nieuwsgierige aagjes te houden, daarom hebben wij een aantal tips voor je.

1. Pak ze meteen in

Als je alles direct inpakt, kunnen ze wel op zoek gaan, maar niet zien wat erin zit.

Pakken ze de cadeautjes uit, dan zul je dat zien en kun je – ongeacht hun leeftijd – altijd dreigen dat wie zich niet gedraagt, ook geen cadeautjes krijgt …

2. Een koffer met slot

Koffers beschermen al je spullen tijdens het reizen, maar kunnen ook heel goed dienen om cadeautjes in te verstoppen.

Zet de koffer in de logeerkamer, op zolder of ergens achter in een grote kast. Alleen de meest volhardende speurders zullen hem kunnen vinden én openmaken.

Een ander voordeel van de koffer is dat het makkelijker is om alle cadeautjes onder de boom te leggen, omdat je ze allemaal tegelijk mee kunt nemen.

3. Op kantoor

Heb je de beschikking over een kantoor buitenshuis, dan is dat een fantastische verstopplek. Laat de cadeautjes gewoon elders bezorgen!

Berg ze op in een kast of opslagruimte op je werkplek. Dit is natuurlijk alleen een optie als je momenteel niet thuis werkt.

4. Bij iemand anders thuis

Nou ja, niet een willekeurig iemand natuurlijk. Dat zou een beetje vreemd zijn! We bedoelen bij een goede vriend(in) of bij de buren verderop.

Door elkaars cadeautjes te verbergen weet je zeker dat er niets ontdekt wordt.

Heb je een groot cadeau voor iemand, zoals een fiets voor je kind, dan kun je aan een van je buren vragen of je die in hun garage mag stallen tot kerstochtend.

5. Een kleine opslagruimte bij ons

Kun je het thuis niet kwijt, dan kan een kleine opslagruimte of locker een goede oplossing zijn. Die is praktisch, veilig en alleen jij hebt de sleutel.

Hoe voorkom jij dat nieuwsgierige aagjes ontdekken wat er voor hen onder de boom ligt? Laat ons weten waar jij je kerstcadeautjes verstopt!

Geef een reactie